Betevé/ “La rumba catalana: gitana i catalana”.

by admin


Aquí trobeu l’enllaç per accedir a l’entrevista que Betevé ha fet al Txarli Brown comentant l’exposició sobre la Rumba catalana i la serva història.

https://beteve.cat/cultura/exposicio-rumberos-raval-casal-folch-torres/?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=beteve “La rumba catalana: gitana i catalana”. 

Off

La Rumba Catalana: Gitana i Catalana

by admin
Off

Setze barris. Mil ciutats

by admin

Off

UN ESCENARI CAP A LA SENSIBILITAT

by admin

Des dels pensaments conduïts des de la sensibilitat, es mostren algunes de les obres més emblemàtiques d’aquest grup de pintors molt singular, tant en el concepte pictòric com per les seves edats i professions. A tots ells els uneix la pintura i la sensibilitat.
Durant la trajectòria de diversos anys de treball, des de la figuració com proposta pictòrica, i experimentant les diverses tècniques pictòriques com l’aquarel·la, l’oli, el pastís i el “dibuix” com a recerca i primer motiu d’expressió que constitueix una de les bases de treball més intenses d’aquest grup.
Esperem que el públic assistent gaudeixi d’aquesta particular exposició col·lectiva integrat per els següents artistes Pilar Barberà, Eric, Rosa María Mesa, Rosa María Anglada, Rosa Maria Montolio i, jo mateixa,
la Silvia G. Armesto.

Off

GABINET DE CURIOSITATS

by admin

S’exposen uns quants objectes de la col·lecció privada del Sr. Enric Mena Gras, referent a objectes religiosos, projectors de cines  familiars, inicis de telefonia, radio i com a l’antiguitat ens il·luminàvem.
Inauguració el dia 5 de juny a les 19h. al Casal de Barri Folch i Torres
Off

Viatge al voltant del món

by admin

Exposició de pintura amb tècnica mixta a càrrec d’Armen Volodymyrovych

L’artista d’aquesta mostra dibuixa a una noia com la personificació de la mare naturalesa que viatja per tot el món i salva el destí del nostre planeta que sofreixen de greus problemes
ambientals.
La protagonista d’aquesta sèrie de pintures oníriques parla als animals que l’ajuden a resoldre i superar totes les dificultats en les seves aventures.

Off

Darrers dies per visitar l’Exposició: María Casas

by admin

Exposició d’il·lustracions i dibuixos de Maria Casas.

Fins el 29 de juny de 2018.

Obsequiem als visitants amb un llibre realitzat per la mateixa autora!

>>Entrada lliure

 

Off

Exposició de fotografies Cristian Girotto “All You Can Eat”

by admin


Captura[/button]
All you Can Eat

 

Exposició de fotografies digitals i amb contingut fantàstic de Cristian Girotto.

De l’2 al 31 de juliol de 2018.

>>Entrada lliure

Off
Pàgines:1234567...15»