LA MIDA NO IMPORTA 2021

by admin

IX edició del Festival Internacional de Curtmetratges al Raval “La Mida no importa- Size Doesn’t Matter”

Arriba la IX edició del Festival Internacional de Curtmetratges al Raval“La Mida no importa- Size Doesn’t Matter”, organitzat pel Casal de Barri del Raval i per SLOWCUrT, amb la col·laboració del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i de la Fundació Tot Raval.  
S’hi han presentat més de 450 curtmetratges de 22 països diferents, dels quals se n’han preseleccionat 43 que entraran a concurs.


Aquesta edició que arriba enmig d’una pandèmia, obliga a solucions que permetin arribar a més gent garantint les mesures de seguretat. Per aquest motiu,  la propera edició de La Mida tindrà un format híbrid:


– Edició online gratuïta: 21-22-23-24 de gener de 2021, pel públic dins el territori de l’Estat Espanyol i fins a esgotar entrades (a la pàgina web del festival s’indica quan i com s’obre l’accés).


– Edició presencial: 22 i 23 de gener de 2021 a L’Auditori Meier del MACBA.
Per poder assistir presencialment, serà obligatori reservar entrada al web: ww.lamidanoimporta.cat. L’aforament serà limitat i l’entrada gratuïta.

Off

XIV Exposició Memòria Fotogràfica del Raval

by admin


Del 10/12/20 al 14/01/21 podeu visitar aquesta mostra de fotografies del Raval

Off

Video “Rumba Catalana: Gitana i Catalana”

by admin

El 5 de setembre va ser el dia internacional de la llengua romaní i per celebrar-ho @carabutsi_cdc regalarà als 30 primers visitants una bosa o una llibreta. Que us sembla? L’únic que heu de fer és fer-vos una foto amb la gitanola o alguns dels roll-ups i penjar-la a instagram i facebook etiquetant a carabutsí. Una vegada feta, podeu demanar a la recepció el regalet (ens podeu fer una mica la pilota, ens deixem).Cuideu-vos molt!

http://www.cbfolchitorres.cat/wp-content/uploads/2020/12/video-Expo-Rumba.mp4

(més…)
Off

Betevé/ “La rumba catalana: gitana i catalana”.

by admin


Aquí trobeu l’enllaç per accedir a l’entrevista que Betevé ha fet al Txarli Brown comentant l’exposició sobre la Rumba catalana i la serva història.

https://beteve.cat/cultura/exposicio-rumberos-raval-casal-folch-torres/?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=beteve “La rumba catalana: gitana i catalana”. 

Off

La Rumba Catalana: Gitana i Catalana

by admin
Off

9a Edició La Mida no Importa

by admin

Obertes les inscripcions!

Aquí teniu l’enllaç amb les bases del festival

http://lamidanoimporta.cat/wp-content/uploads/Bases-La-Mida-2021.pdf

Off

exposicions 2020

by admin

Clica aquí per consultar l’exposició de febrer 2020

Off

La Mida no importa 2020

by admin

El Raval, Barcelona / 23, 24 i 25 de gener 2020

8a edició “La Mida no importa”

Concurs Internacional de curtmetrages del Raval

48 curtmetratges de 19  països

Els propers 24,24 i 25 de gener es presentarà la 8a edició d’aquest concurs organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració del Museu d’Art Comtemporani de Barcelona – MACBA, l’Ateneu del Raval i el suport de diversos col·lectius del Raval.

Durant 5 sessions es projectaran obres d’una gran varietat de gèneres, fent palesa la multiplicitat i varietat d’interessos, de punts de vista i sensibilitats característiques del món actual. Històries sorprenents, punyents, vitals, agosarades i sempre necessàries.

La Mida seleccionacurtmetratges d’àmbit internacional que es presentaran en dues pantalles al Barri del Raval de Barcelona. Dos espais que n’il·lustren la seva diversitat: l’Ateneu del Raval (23/01 a les 19h) i l’Auditori Meier del MACBA (24 i 25 /01 a partir de les 17,30h) acolliran la projecció de le 48 obres finalistes, pertanyents a autors d’una vintena de nacionalitats.

El jurat estarà conformat per professionals independents de l’àmbit de la cultura i l’audiovisual que otorgaran els dos premis oficials amb dotació econòmica (1000 i 500 euros): Blanca Apilànez (actriu), Josep Lluís i Falcó (Prof. d’Hº de la música i l’audivisual de la UB) i David Mauas (Director).

Projeccions:
23/01 a les 19h. Sessió Inaugural a l’Ateneu del Raval (c/ Reina Amalia, 3)
24 i 25/01 en dues sessions ( a les 17,30 i a les 19h) a l’Auditori Meier del MACBA (Pl. dels Angels, 1).

Entrada lliure

Més informació: www.lamidanoimporta.cat

Off
Pàgines:1234567...38»