Dones. Un instant. Una essència

by admin
Off

“MIRADES”

by admin

a càrrec de Ángeles Morando

Off

“Amistats al Raval”

by admin
Exposició fotogràfica a càrrec dels joves del Casal dels Infants amb col·laboració de Lalaberinta

Off

“Ravalstoltada”

by admin
Setmana del 15 al 21 de febrer
Off

LA MIDA NO IMPORTA 2021

by admin

IX edició del Festival Internacional de Curtmetratges al Raval “La Mida no importa- Size Doesn’t Matter”

Arriba la IX edició del Festival Internacional de Curtmetratges al Raval“La Mida no importa- Size Doesn’t Matter”, organitzat pel Casal de Barri del Raval i per SLOWCUrT, amb la col·laboració del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i de la Fundació Tot Raval.  
S’hi han presentat més de 450 curtmetratges de 22 països diferents, dels quals se n’han preseleccionat 43 que entraran a concurs.


Aquesta edició que arriba enmig d’una pandèmia, obliga a solucions que permetin arribar a més gent garantint les mesures de seguretat. Per aquest motiu,  la propera edició de La Mida tindrà un format híbrid:


– Edició online gratuïta: 21-22-23-24 de gener de 2021, pel públic dins el territori de l’Estat Espanyol i fins a esgotar entrades (a la pàgina web del festival s’indica quan i com s’obre l’accés).


– Edició presencial: 22 i 23 de gener de 2021 a L’Auditori Meier del MACBA.
Per poder assistir presencialment, serà obligatori reservar entrada al web: www.lamidanoimporta.cat. L’aforament serà limitat i l’entrada gratuïta.

Off

XIV Exposició Memòria Fotogràfica del Raval

by admin


Del 10/12/20 al 14/01/21 podeu visitar aquesta mostra de fotografies del Raval

Off

Video “Rumba Catalana: Gitana i Catalana”

by admin

El 5 de setembre va ser el dia internacional de la llengua romaní i per celebrar-ho @carabutsi_cdc regalarà als 30 primers visitants una bosa o una llibreta. Que us sembla? L’únic que heu de fer és fer-vos una foto amb la gitanola o alguns dels roll-ups i penjar-la a instagram i facebook etiquetant a carabutsí. Una vegada feta, podeu demanar a la recepció el regalet (ens podeu fer una mica la pilota, ens deixem).Cuideu-vos molt!

http://www.cbfolchitorres.cat/wp-content/uploads/2020/12/video-Expo-Rumba.mp4

(més…)
Off

Betevé/ “La rumba catalana: gitana i catalana”.

by admin


Aquí trobeu l’enllaç per accedir a l’entrevista que Betevé ha fet al Txarli Brown comentant l’exposició sobre la Rumba catalana i la serva història.

https://beteve.cat/cultura/exposicio-rumberos-raval-casal-folch-torres/?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=beteve “La rumba catalana: gitana i catalana”. 

Off
Pàgines:1234567...38»