13th Nov2013

Exposició: Basada en fets reals

by admin

L’exposició interactiva Basada en fets reals té un caràcter innovador, perquè parteix d’una aproximació sensitiva de la realitat dels infants en situació de conflicte armat. Es pretén, per una banda, donar informació sobre aquesta realitat i, de l’altra, visualitzar les històries personals dels nens i nenes que viuen en aquesta situació.

“Amb aquesta exposició es pretén associar dues idees que són per a nosaltres antagonistes però que, malauradament, són una realitat: la infància i les armes.
L’exposició Basada en fets reals vol donar veu a tots els nens i nenes que tenen les seves vides trencades per causa dels conflictes armats, i pateixen els efectes de guerres fetes pels adults. No obstant això, la violència no és només una cosa llunyana, sinó que forma part del nostre quotidià. La violència i l’ús de les armes son omnipresents a la nostra societat, en la realitat i en la ficció i afecta la nostra infància amb jocs, pel·lícules, vídeo jocs o dibuixos animats d’una violència extrema.”

Exposició produïda i cedida per Save the children en el marc de Raval(s) 2013

Del 12 al 19 de novembre

Entrada lliure

 

 

Off

Comments are closed.