30th Jul2014

La mida no importa 2014

by admin

 

Des del 28 de juliol s’ha iniciat el període d’inscripcions per La mida no importa.
La mida no importa és una mostra de curtmetratges organitzada pel Casal de Barri Folch i Torres i la Fundació Tot Raval dins el marc de Raval(s).
És un festival cinematogràfic que presenta a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes, múltiples i diverses relacions humanes, diàleg i interacció de valors culturals… Tot això, fotograma a fotograma, projectat al Raval, espectador i protagonista.
Poden presentar-se a la mostra tots aquells curtmetratges de ficció, animació, experimentals o documentals, acceptats pel Comitè de Selecció. La temàtica és lliure però no podran presentar-se treballs de caràcter turístic o publicitari ni aquells que el seu contingut vulneri la dignitat humana i/o promogui l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social.

Més informació sobre les condicions generals, les inscripcions i premis a les bases a: https://festhome.com/f/18

Off

Comments are closed.