10th Mar2015

Exposició En clau de gènere

by admin

Mostra d’art en femení del 9 al 31 de març en el marc del cicle Donart 2015.

Amb la participació de Susana Isunza, Sabina Fernández, Muriel Parisi, Mariana Luz Ticheli, Virginia Zimanás, Violeta Martínez i Mònica Campoy

En clau de gènere és una mostra que acull  artistes, totes dones, diverses.

De diversa procedència, diverses edats, diveres tècniques i trajectòries. Totes elles tenen un element en comú: la presentació d’un art en clau de gènere. La mirada en femení recorre els diferents suports que ens presenten les pintores de la mostra.

Collage, olis, il·lustracions, peces-taller, acrílics…

La maternitat, el confort, la protecció, la casa, el cos, els mites, la cultura popular, l’art, els orígens, els imperatius de la moda, les relacions personals… són alguns dels temes plasmats en els diferents quadres i les reflexions abocades són fruit dels diversos universos femenins que habiten en cada dona.

 

 

 

Off

Comments are closed.