21st Oct2015

La mida no importa

by admin

seleccionats 2015 WEB

Festival Internacional de curtmetratges del Raval

La mida no importa és un festival cinematogràfic, dins el marc del Festival Raval(s), que aquest any celebra la quarta edició. S’hi presenten curtmetratges que tracten, a través de diferents gèneres i codis expressius, de les vivències personals i quotidianes, de les múltiples i diverses relacions humanes, del diàleg i la interacció de valors culturals… Tot això, fotograma a fotograma, projectat al Raval, espectador i protagonista.

La mida no importa és una mostra de curtmetratges organitzada pel Casal de Barri Folch i Torres i la Fundació Tot Raval amb la col·laboració d’SLOWCUrT.

PROJECCIONS: Dijous 12 i divendres 13 de novembre a l’Auditori Meier del MACBA.

Off

Comments are closed.