16th Des2015

La roba estesa. Història del Petitet…

by admin

Projecció: Dimecres 16 de desembre al Casal de Barri Folch i Torres a les 20h.

Entrada lliure

La roba estesa. La història del Petitet i de la seva orquestra simfònica de la rumba del Raval

Durada: 20′
Curt documental.
Autor: SomAtents
Realització: Sofia Amadori.
Imatge i ajudants de realització: Macià Florit, Gerardo Santos, Valentina Lazo.
Guió: David Vidal i Yeray S. Iborra.

SINOPSI

El Petitet ha mamat des de nen la tradició de la rumba de la gitaneria del Raval: son pare era un dels palmers de Peret, amb qui l’unia una gran amistat. Ara projecta el llançament d’una orquestra simfònica de la Rumba que li permetrà dignificar aquest estil musical i recuperar la memòria de tota una forma d’entendre la vida que encara està en el codi social quotidià dels gitanos del carrer de la Cera. Alhora, el Petitet espera també recuperar l’espai que, com a músic prestigiós, ha anat perdent, en part a causa d’una malaltia greu que ha patit aquests darrers anys. El projecte parla de tornar a començar, de música, de gitanos i del Raval de tota la vida, que també està amenaçat de desaparició.

foto la roba estesa

Off

Comments are closed.