16th Gen2017

100 Exemples de resiliència

by admin

cartell

Mostra a càrrec d’Acció contra la fam

Resiliència, o la capacitat de recompondre’s davant de impediments i adversitats, és un terme punyent en esferes de la vida tan diferents com la psicologia, la cuina, el periodisme o el desenvolupament professional. En l’acció humanitària, la construcció de resiliència s’obre pas entre el països més afectats pel canvi climàtic com a solució més eficaç per reduir la fam.”

Acció contra la fam ha produït aquesta mostra amb la participació del públic a través del recull de 400 exemples de situacions d’adversitat, testimonis reals de persones del nostre entorn. Històries de malaltia, el dia a dia amb discapacitats, pèrdua de la feina o la llar… Lluites quotidianes. Així mateix, diferents artistes han col·laborat il·lustrant aquestes històries aconseguint transmetre totes aquestes emocions.

Del 16 de gener al 3 de febrer del 2017

Entrada lliure

 

Off

Comments are closed.