28th juny2018

14 de juliol Sessió Fotogràfica #RavalKm0 2018

by admin

L’edició del 2018 del projecte #RavalKm0 ja està en marxa, i enguany, els protagonistes dels seus arcs de llum seran avis i àvies acompanyats del seus néts o nétes. El proper dissabte 14 de juliol, de 9.30 a 18h, la Rambla del Raval acollirà les sessions de fotografia, de les quals se n’encarregarà el fotògraf Jordi Puig.

Si vius, treballes o tens un comerç al Raval i vols participar en les fotografies 2018, vine amb el teu nét/néta o avi/àvia a fer-te una fotografia i tindreu la possibilitat de convertir-vos en els/les protagonistes dels llums de Nadal del Raval d’aquest any.

14 de juliol Sessió Fotogràfica #RavalKm0 2018

 Per concertar l’hora de la sessió de fotografia, és millor fer una inscripció prèvia aquí: goo.gl/Ffj4Xx

Promotors: Fundació Tot Raval i Impulsem

Off

Comments are closed.