05th Nov2018

Festival Raval’s Lluita i resistència de la comunitat gitana davant l’antigitanisme: arrels històriques i reptes de futur.

by admin

Insurrecció Romaní.JPG

Al Casal de Barri Folch i Torres i dins el Festival Raval’s, integrants de l’Associació Carabutsí i l’Associació Inter-Acció donaran els seus testimonis i interpretacions per explicar les arrels del racisme històric i l’exclusió socio.econòmica soferta per la comunitat gitana a Catalunya, així com la comprensió de les estratègies de supervivència, lluita i resistència passades i presents des d’una visió de gènere, identitària i cultural gitana.

Com a cloenda, s’oferirà un tastet musical sobre la història de la Rumba Catalana i el “cajón” flamenco a càrrec del músic i activista gitano Sam Mosketón.

Amb la col·laboració de: Associacions Carabutsí i Inter-Acció amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Casal de Barri Folch i Torres i Obra Social La Caixa

Off

Comments are closed.