16th Abr2012

Franja: campanya d’estiu 2012

by admin

Coincidint amb les vacances escolars, el Projecte Franja Raval promou l’edició de la campanya d’estiu 2012. S’ ofereix als nois/es la possibilitat de realitzar activitats lúdiques, culturals i esportives, a més d’excursions i sortides en un ambient saludable i de convivència.

La campanya d’estiu ofereix el servei de Colònies (del 25 al 28 de juny) i el Casal d’estiu (2 de juliol al 20 de juliol). (Més informació als documents adjunts.)

Per formalitzar la inscripció cal portar la fotocòpia de la targeta sanitària i el DNI del noi/a i el DNI del pare/mare/tutor legal. El termini per fer les inscripcions es va obrir el passat 14 d’abril i finalitza fins el 15 de juny. Places limitades segons disponibilitat (20 places).

Us hi esperem!

Autorització Casal Estiu 2012

Autorització Colònies 2012 

Off

Comments are closed.