Absolutament Per(a)fecte

by admin

Exposició a càrrec de Gemma Bru Ballarà

Amb quin element o objecte et defineixes? Per què? Arrel d’aquestes preguntes sorgeixen més de 100 il·lustracions que fan referència a la vida quotidiana i a la societat actual, des del meu punt de vista i el trastorn alimentari que m’ha estat consumint durant molts anys.

Són il·lustracions “terapèutiques”, és a dir que m’ajuden a expressar sentiments oprimits, emocions no parlades i sobretot la no acceptació del trastorn. Cadascuna d’elles va acompanyada d’un petit text descriptiu i reflexiu, per ajudar i interactuar amb l’espectador, amb les seves experiències i opinions.”

Off

INAUGURACIÓ Exposició FOTODONA RAVAL

by admin

6/7 a les 19h a la Plaça Folch i Torres

El proper dimarts 6 de juliol a les 19h s’inaugura a la Plaça Folch i Torres l’exposició FOTODONA RAVAL, un Itinerari fotogràfic de dones del barri del Raval.

L’exposició neix del taller de fotografia realitzat al Casal de barri del Raval, amb la fotògrafa Denisse Barahona (@delissbach).

No us perdeu l’exposició que estarà a la plaça Folch i Torres del 6/7 al 20/7/2021!

Off

FAMÌLIES

by admin

Exposició a càrrec d’Empar Barcons Puigdomènec.

“He viscut 20 anys al Raval, on he sigut professora de tecnologia a l’institut Milà i Fontanals. Ara ho sóc de l’institut del Voltreganès.

La meva afició a la pintura va molt lligada als viatges que he fet. Viatjant pel món, sobretot per l’Àfrica, seguint les rutes dels exploradors i llegint els seus llibres amb il·lustracions i gravats, vaig pensar que havia d’aprendre a dibuixar i pintar.

Totes les famílies de l’exposició les he conegudes viatjant, i he dormit o fet un àpat a casa de moltes d’elles. Pintar-les a partir de les fotografies que els vaig fer ha sigut una forma de recordar i apreciar aquells dies i l’hospitalitat que he rebut a tants llocs del món”.

Off

FOTODONA RAVAL

by admin

Inscripcions: info@casaldelraval.cat

Del 18/05 al 29/06 tots els dimarts a les 17h.
Durada aproximada de cada sessió de 1.30 – 2h.
Taller Gratuït. Places limitades.

FOTODONA RAVAL és un taller que vol ser un espai de trobada de dones diverses i un itinerari fotogràfic de dones en el Barri del Raval.
Neix vinculat a l’exposició “Dones. Un instant. Una essència” i a la proposta que fa l’artista Denisse Barahona de captar a la dona en l’espai públic.
És una activitat col•lectiva a l’espai públic que aspira a ser modelada per les pròpies participants.

No es requereixen coneixements fotogràfics per participar-hi i només necessiteu el vostre telèfon mòbil, paper i boligraf.
@delissbach us acompanyarà a experimentar amb la fotografia com a eina d’expressió artística al mateix temps que descobrireu (o redescobrireu) el Barri del Raval a través de les dones i la diversitat de mirades.

El taller es clourà amb la presentació d’una exposició col•lectiva de les fotografies a la plaça Folch i Torres.

“Dignitat”. Autora @delissbach. Retrat d’una dona passejant pel carrer del Carme del Barri del Raval.Me gustaComentarCompartir

Off

Dones. Un instant. Una essència

by admin

L’obra pretén visibilitzar la dona, en un context urbà i en el seu dia a dia. La seva diversitat i naturalitat. Des de la perspectiva de la seva història anònima de vida.

Reflexió:
‘El dia que ens observem i acceptem com a persones diverses, suprimint rols i poder, construirem junts i juntes equitat i reconciliació… Caminarem alliberades i sense por.’


‘El dia que ens observem i acceptem com a persones diverses, suprimint rols i poder, construirem junts i juntes equitat i reconciliació… Caminarem alliberades i sense por.’

Off

“MIRADES”

by admin

L’obra d’Ángeles Morando suggereix una connexió amb l’energia femenina i el seu entorn com una oportunitat de canvi cap a una nova consciència.

Sintetitza en una estètica definida a través de diferents tècniques i materials una mirada des del femení en un univers oníric

Mirades sorgeix des d’una era convulsionada i a vegades surrealista, com en un abisme, on s’esvaeixen les còmodes estructures que les sostenen. Busquen retalls de la seva història, marcant el temps d’una nova etapa.

En un espai entre somnis i realitats barrejades observen, des d’i cap a on es dirigeixen. Es desarmen, reconstrueixen i unifiquen. Són una i són totes.

Off

“Ravalstoltada”

by admin
Setmana del 15 al 21 de febrer
Off

XIV Exposició Memòria Fotogràfica del Raval

by admin


Del 10/12/20 al 14/01/21 podeu visitar aquesta mostra de fotografies del Raval

Off
Pàgines:1234567...16»