08th Gen2020

La Mida no importa 2020

by admin

El Raval, Barcelona / 23, 24 i 25 de gener 2020

8a edició “La Mida no importa”

Concurs Internacional de curtmetrages del Raval

48 curtmetratges de 19  països

Els propers 24,24 i 25 de gener es presentarà la 8a edició d’aquest concurs organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració del Museu d’Art Comtemporani de Barcelona – MACBA, l’Ateneu del Raval i el suport de diversos col·lectius del Raval.

Durant 5 sessions es projectaran obres d’una gran varietat de gèneres, fent palesa la multiplicitat i varietat d’interessos, de punts de vista i sensibilitats característiques del món actual. Històries sorprenents, punyents, vitals, agosarades i sempre necessàries.

La Mida seleccionacurtmetratges d’àmbit internacional que es presentaran en dues pantalles al Barri del Raval de Barcelona. Dos espais que n’il·lustren la seva diversitat: l’Ateneu del Raval (23/01 a les 19h) i l’Auditori Meier del MACBA (24 i 25 /01 a partir de les 17,30h) acolliran la projecció de le 48 obres finalistes, pertanyents a autors d’una vintena de nacionalitats.

El jurat estarà conformat per professionals independents de l’àmbit de la cultura i l’audiovisual que otorgaran els dos premis oficials amb dotació econòmica (1000 i 500 euros): Blanca Apilànez (actriu), Josep Lluís i Falcó (Prof. d’Hº de la música i l’audivisual de la UB) i David Mauas (Director).

Projeccions:
23/01 a les 19h. Sessió Inaugural a l’Ateneu del Raval (c/ Reina Amalia, 3)
24 i 25/01 en dues sessions ( a les 17,30 i a les 19h) a l’Auditori Meier del MACBA (Pl. dels Angels, 1).

Entrada lliure

Més informació: www.lamidanoimporta.cat

Off

Comments are closed.